Hvad er kautionist processen | Kautionist Lån FAQ | Aurora Lån

Hvordan forløber processen som kautionist?

Inden du skriver dig op som selvskyldnerkautionist, bør du læse vores vilkår og betingelser grundigt for at sikre, at du er tilfreds med lånets vilkår. Når vi modtager en underskrevet ansøgning fra en selvskyldnerkautionist, tjekker vi, at de ikke tidligere har haft problemer med at betale regninger. Derudover ringer vi dem kort op for at bekræfte og sikre os, at de er indforstået med deres ansvar som selvskyldnerkautionist, og at de har råd til at betale ydelserne, hvis låntageren ikke gør det.

Vi udbetaler lånet på kautionistens konto, ikke låntagerens. Dette gør vi for at forebygge svindel og for at gøre kautionisten opmærksom på, at lånet er blevet udbetalt. Kautionisten kan så vælge at overføre pengene til låntageren eller overdrage dem i kontanter. Efter lånet er udbetalt, holder vi kautionisten opdateret med udskrifter, sådan at de kan følge med i, om ydelserne betales.

Hvis låntageren ikke overholder betalingsdatoen, underretter vi både låntageren og kautionisten med det samme. Hvis låntageren ikke er i stand til at indhente sine betalinger, forsøger vi at opkræve pengene fra kautionisten.

Vi vil kun bede din selvskyldnerkautionist om at betale i overensstemmelse med den indgåede aftale og for jeres begges bedste. Derved kan vi undgå de ubehagelige følger, en konto som er bagud har, såsom at restancebeløbet øges og at løbetiden forlænges.

Kan du ikke finde det svar, du søger?

Vi står altid klar til at hjælpe, send os dine spørgsmål på hej@auroralan.dk

Vi kontrollerer dine oplysninger. Vær tålmodig.

Vi kontrollerer dine oplysninger. Vær tålmodig. Det kan tage et øjeblik.