Kautionist lån på trods af RKI | Kautionist Lån Penge | Aurora Lån

Kautionist Lån

Et nyt lån baseret på tillid,
IKKE din tidligere kredit historie.

Hvis din kautionist stoler på dig, så gør vi også.

Så… hvad er et kautionist lån?

Et selvskyldnerkautionist lån er en ny type lån der omhandler menneskelige relationer og tillid, frem for automatiseret computer score og kredit historie. Et selvskyldnerkautionist lån er for folk der muligvis tidligere har haft problemer med at betale regninger, men som nu er i en situation hvor de kan håndtere deres penge og overholde deres tilbagebetalingerne. Det eneste problem er, at bankerne ikke tror på at de kan overholde det, så derfor siger vi, hvis din familie og venner stoler på dig, så gør vi også.

En selvskyldnerkautionist er en ven eller et familiemedlem der kender dig og stoler på dig. De forstår din økonomiske situation, så de går med til at foretage tilbagebetalinger for dig, hvis du ikke kan- så simpelt er det!

Størstedelen af vores kunder bruger familiemedlemmer eller venner, men en selvskyldnerkautionist kan være hvem som helst. For at give dig en idé for hvem din selvskyldnerkautionist også kan være så ser vi også naboer, arbejdskollegaer og arbejdsgivere, alle nogle der støtter folk de kender og stoler på.

For at blive selvskyldnerkautionist skal du være mellem 18 og 80 år, med en god kredit historie. Som selvskyldnerkautionist er du ansvarlig for at foretage tilbagebetalingen hvis låntager ikke kan. Så det er meget vigtigt at du komfortabelt har råd til de månedlige tilbagebetalinger.

Er et kautionist lån det rigtige for mig?

Tilbage i de gode gamle dage, hvis du havde brug for et lån, ville din lokale bank bede om nogen der stolede på dig for at garantere det. Men så ændrede tingene sig, automatiserede computer scorer tog over og millioner af pålidelige kunder blev udeladt i kulden.

Det er grunden til at vores lån er baseret på tillid og ikke automatiseret kreditscore. Det gør ikke noget hvis du har en dårlig kredit eller er selvstændig - for os er det vigtigste at du har råd til at tilbagebetale lånet, og at du har en ven eller et familiemedlem der stoler på dig nok til at være din selvskyldnerkautionist.

For at finde ud af om et selvskyldnerkautionist lån er det rigtige for dig, skal du bare svare på nedenstående spørgsmål -

Kæmper du med at finde en der kan være din kautionist?

Hvorfor ikke tage vores 30 sekunders test for at se om din kautionist er egnet.

Alt du skal gøre er at besvare spørgsmålene nedenfor omkring din valgte selvskyldnerkautionist.

1
2
3
4
5

Hvor gammel er din kautionist?

Er din kautionist registeret i RKI?

Har din kautionist en god stabil inkomst?

Ejer din kautionist deres egen bolig?

Stoler din kautionist på dig og forstår de din økonomiske situation?

Perfekt, din valgte kautionist er egnet!

Baseret på dine svar, ser det ud til at din selvskyldnerkautionist opfylder vores kriterier og vil være den perfekte selvskyldnerkautionist for dit lån.

Din valgte kautionist er desværre ikke egnet!

Baseret på dine svar, ser det ud til at din selvskyldnerkautionist desværre ikke opfylder vores kriterier, og vil ikke blive accepteret som din selvskyldnerkautionist.

Hvem skal være min kautionist?

Hvis du ikke er sikker på, hvem du muligvis kan bede om at være din selvskyldnerkautionist, eller hvem folk oftest vælger som deres selvskyldnerkautionist, så kig nedenfor, for at se hvad kunders forhold til deres kautionister er.

Hvem har du i tankerne til at vælge som din kautionist?

Mor

Der er noget helt specielt omkring det bond vi har med vores mødre - det er derfor det er vores mødre vi går til når vi har brug for en hjælpende hånd. Låntagere som spørger deres mor om at være deres selvskyldnerkautionist, er det mest hyppige vi forhold vi ser her hos Aurora Lån. Over 20% af alle vores lån er det mødre der er deres selvskyldnerkautionist.

Måske skyldes det at det er vores mødre vi føler os mest trygge ved at drøfte økonomiske problemer med, da vi ved at de vil forstå os og stole på os. Vi elsker alle mødre derude og vi synes de er fantastiske. Så længe din mor møder op til selvskyldnerkautionist kriterierne, bliver hun den perfekt selvskyldnerkautionist efter vores mening.

Far

Når man tænker på en der er ansvarlig og god med penge - tænker mange af os på vores fædre. Det tyder på, at spørge sin far om at være selvskyldnerkautionist er mere hyppigt hos fyre frem for piger - med 68% af fædre som er selvskyldnerkautionist for deres sønner hvorimod kun 32% for deres døtre.

Vi synes fædre er fremragende kautionister for både sønner og døtre. Vores fædre forstår os, og stoler på os til at være ansvarlige med vores penge.

Bror

De fleste folk kan ikke slå det forhold de har med deres brødre. Det er et specielt forhold der er smedet sammen med mange års oplevelser.Efter vores forældre, er det vores brødre vi henvender os til, med 1 ud af 10 lån, her hos Aurora, er folk der spørger deres brødre efter hjælp.

Af vores erfaring, har brødre virkelig vores ryg - og er der for dig når du har brug for dem, hvilket gør dem til fremragende kautionister, og venner for livet.

Søster

Tæt efterfulgt af brødre, er selvfølgelig vores søstre som kautionister.

10% of Aurora customers turn to their sisters when thinking about someone who knows them and trusts them to be their guarantor.

Ligesom vores brødre, har vi et specielt bånd til vores søstre og det ser altid ud til at de hjælper hinanden når de har brug for det. Tillid og forståelse er fundamentet for vores forhold til vores søstre, det er derfor de er gode kautionister.

Ven

Mens familie udgøre en stor del at vores kautionister, bør vi aldrig glemme at nogle af de stærkeste relationer vi har er vores venner.

Mange af os er heldige nok til at have meget tætte og støttende venner- det er disse der udgør 12% af kautionisterne på Aurora lån.

Nogle gange er det vores venner vi føler os mest tilpasse med og føler, at vi kan tale med, om vores situation.

Så længe din ven virkelig forstår din situation og er villig til at støtte dig, så synes vi, at de er perfekte kautionister - og venner der er værd at holde på for evigt.

Kollega

Når det kommer til folk der kender vores økonomiske situation, er arbejdskollegaer et godt sted at starte. Det er ikke usædvanligt at dine arbejdskolleger har en god ide om din indkomst såvel som hvordan du er som person: troværdige, ansvarlige og pålidelige - arbejdet er et godt sted at starte.

Det er derfor over 10% af alle kautionister er venner fra arbejdet.

Vi mener, at arbejdskollegaer er ideelle kautionister. De kender dig, de stoler på dig, og i støtter hinanden på arbejdet hver dag.

Andre personer

Mens vi har forsøgt at give dig en god ide om de mest almindelige selvskyldnerkautionist forhold - har vi kun virkelig ridset overfladen. Alle der kender dig godt, stoler på dig, og møder op til vores kriterier, kan blive din selvskyldnerkautionist. Vi møder mange forskellige typer venskaber hos Aurora, fra sambo til udlejere og arbejdsgiver til udvidet familiemedlemmer foreksempelt tanter, onkler kusiner og fætre. Næsten 20% af alle Aurora låns kunder har en selvskyldnerkautionist som er “andre personer” - så hvem du nu end skulle tænke på kan muligvis være den rigtige for dig.

Hvordan spørger jeg min kautionist?

Skriv din indkomst og udgifter ned og vær sikker på du har råd til det månedlige afdrag, hver måned.


Spørg din potentielle selvskyldnerkautionist om du kan tale med dem om din økonomiske situation - fordi du har brug for deres hjælp.


Sæt vand over til en god kop kaffe eller te.

Forklar din selvskyldnerkautionist hvorfor du har brug for at låne pengene.


Vis dem dine indkomster og udgifter, for at vise at du har råd til lånet.

Forklar dem hvad en selvskyldnerkautionist er - brug vores hjemmeside, hvis du vil, og være sikker på at de forstår, at det vil være deres ansvar at tilbagebetale det månedlige afdrag hvis du, af en eller anden grund, ikke kan - vi forklarer dem det også senere hen i processen.

PRES DEM IKKE! Vi vil allesammen gerne hjælpe vores tættest, men det er meget vigtigt at de tager beslutningen selv. Det er et stort ansvar at være selvskyldnerkautionist, så vær sikker på du giver dem tid, og de informationer der er vigtige, så de kan træffe beslutningen selv.

Hvis de vælger at blive selvskyldnerkautionist, så giv dem et stort knus og sig tusinde tak. De stoler tydeligvis meget på dig og er villige til at hjælpe dig.

Hvordan ansøger min kautionist?

Vi har forsøgt at gøre det meget simpelt for din selvskyldnerkautionist at lave en ansøgning her hos os og vi er altid villige til at hjælpe, hvis der er brug for det.

En kautionists forpligtelser

Som låneudbyder er det meget vigtigt for os at vi er pålidelig med de valg vi tager, og den måde vi kommunikerer på.

En af de ting vi arbejde meget hårdt på, er at sikre at alle vores låntagere og kautionister er fuldt bevidst om deres ansvar.

Vi ser lån som en process med at lave og holde løfter.

Vi lover at låne penge til dig, holde dig opdateret, behandle dig med respekt og altid gøre vores bedste for at hjælpe dig så hurtig som muligt.

Du lover at holde fast ved de betalingsbetingelser vi har aftalt med dig, og kommunikere åbent og ærligt med os.

Din selvskyldnerkautionist lover at betale det månedlige afdrag hvis af en eller anden grund du ikke har mulighed for at gøre det.

Vi gør meget for at gør dette klart for enhver selvskyldnerkautionist før vi udbetaler lånet. At være selvskyldnerkautionist er seriøst og vi vil ikke opfordre nogen til at blive selvskyldnerkautionist hvis ikke de har lyst eller hvis ikke de kan holde selvskyldnerkautionist løftet.

Hvis du vil vide mere om kautionisternes ansvar, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os - vi vil altid hjælpe.

Vi kontrollerer dine oplysninger. Vær tålmodig.

Vi kontrollerer dine oplysninger. Vær tålmodig. Det kan tage et øjeblik.