Kontakt Aurora | RKI Lån Danmark | Aurora Lån

Kom i kontakt

Brug for at ringe til os?

+4578768528

Vil du e-maile?

Generelle henvendelser: hej@auroralan.dk

Klar til at ansøge?

måneder

Lån 8,000 over 36 måneder, tilbagebetaling 398.93 kr. pr. måned.

For et samlet kreditbeløb på 8,000 over 36 måneder. Månedlige betalinger af 398.93 - Samlet beløb, der skal tilbagebetales, er 14,361.48 - Årlig rente 49,9% (variabel).

Spørgsmål & Svar

Find svarende på de mest almindelige spørgsmål, hvis du stadig har brug for hjælp, så bare kontakt os

Hvor lang tid tager det at få mit lån?

Vi gør altid alt, hvad vi kan for at dit lån udbetales så hurtigt som muligt.

Vi stiler efter at udbetale alle lån inden for 24 timer efter, at kautionisten er blevet godkendt. Hvis du og din selvskyldnerkautionist udfylder jeres ansøgning online, og alle kontroller klares uden problemer, kan du modtage pengene endnu hurtigere.

Når både du og din selvskyldnerkautionist har underskrevet aftalen online, kan det ske, at vi kort ringer jer op for at bekræfte, at I har råd til den månedlige ydelse. Vi fortæller dig altid, hvornår din udbetaling vil finde sted.

Nogle ting, som kan forsinke din ansøgning, er:

1. Hvis det ikke er muligt at få fat i din selvskyldnerkautionist via telefon.

2. Du har ansøgt i løbet af weekenden, i dette tilfælde bliver din ansøgning behandlet, så snart vi er tilbage på kontoret.

Kan jeg få et lån uden en kautionist?

Aurora Lån er en kautionslångiver: alle vores kunder skal have en selvskyldnerkautionist, før vi kan give dem et lån. En selvskyldnerkautionist er et vigtigt signal til os om, at nogen stoler på dig, og at vi også burde gøre det – uanset din tidligere kreditværdighed.

En kautionists ansvar er at hæfte for lånet og betale ydelserne, hvis låntager ikke gør det.

En egnet selvskyldnerkautionist er en person, som er 18-80 år, har god kredithistorie uden tidligere betalingsanmærkninger og som er i stand til at betale den månedlige ydelse, hvis du ikke kan.

Hvad spørger I min kautionist om?

Vi har gjort vores låneproces så simpel og problemfri som muligt for både dig og din selvskyldnerkautionist. Når du har udfyldt vores fem-minutters ansøgning giver vi dig et link, som din selvskyldnerkautionist skal bruge til at udfylde deres del.

Din selvskyldnerkautionist vil blive bedt om at udfylde en simpel online ansøgning. Den vil afdække deres kontaktoplysninger og personlige informationer samt månedlige indkomst, så vi kan finde ud af, om de er egnet til at klare betalingerne, hvis det skulle blive nødvendigt.

Vi beder også din selvskyldnerkautionist om deres betalings- og bankinformationer. Det gør vi, så vi kan overføre pengene til dem (for at undgå svindel), når lånet er blevet godkendt, og så vi kan indsamle penge fra dem, hvis du som låntager skulle forsømme at betale.

Når din selvskyldnerkautionist har udfyldt ansøgningen, ringer vi dem op for hurtigt at verificere informationerne, bekræfte at de er indforstået med deres ansvar og arrangere, hvordan lånet udbetales.

Se flere spørgsmål

Vi kontrollerer dine oplysninger. Vær tålmodig.

Vi kontrollerer dine oplysninger. Vær tålmodig. Det kan tage et øjeblik.